Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Cumpara rapid si inteligent

Membru Bizoo de 7 ani.
2.50
2 stars: Prost
18 pareri

Betoniera Temp HCM 400, 850W, 150L, coroana din fonta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

149999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Descriere produs
Producatorul de utilaje de constructii cu capacitate mica, Temp vine cu un model mai mic de betoniera de pregatit amestecul in muncile de constructii si anume betoniera Temp HCM 400. Aceasta masinarie se adreseaza persoanelor implicate in proiecte de volum mic, avand o capacitate de 150l.

Cuva metalica cu corana din fonta poate fi inclinata 360 de grade si blocata in 14 pozitii de inclinatie, in functie de nevoie. Pentru a o folosi si avea indelungat, de la proiect la proiect, iti recomandam sa o pozitionezi pe o suprafata orizontala inainte de a incarca materialul. Servirea de lunga durata a motorului si structurii cadrului, depind de echilibrarea centrului de greutate in timpul lucrului.

Avantajul primar al acestui model este structura suportului metalic care este turnat dintr-o singura bucata. Aceasta presupune mai putine jonctiuni cu suruburi, prin urmare o stabilitate mai buna. Zona de lucru al angrenajului este protejata de o masca de plastic, rostul careia este sa nu patrunda mizerie sau chiar capetele textile ale echipamentului si imbracamintii de lucru. Fapt care poate rezulta in accidentari grave.

Cea mai importanta parte a modelului de betoniera Temp HCM 400 de 150L este motorul cu transmisie prin curea, care se conecteaza usor la axul cuvei si este izolat ermetic pentru a preveni patrunderea umezelii. VEzi mai jos detaliile tehnice.

Specificatii tehnice
Caracteristici generale

Tip produs

Betoniera

Tip alimentare

La retea

Nivel zgomot

94 db

Clasa de protectie

IP 44

Avantaje

Coroana dintata din fonta
Garnitura din cauciuc intre cuve
Perfect balansate si echilibrate
Productivitate inalta
Sistem blocare cuva din roata ghidon

Material cuva

Metal

Material roti

Cauciuc

Sistem blocare cuva

Pe roata

Specificatii tehnice:

Putere motor 850 W

Viteza de rotatie 26.6 rot/min

Tensiune de alimentare 220 - 240 V

Capacitate 150 L

Dimensiuni

Greutate 51 kg

Diametru roti 200 mm

Diametru alimentare cuva 380 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura