Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Cumpara rapid si inteligent

Membru Bizoo de 7 ani.
2.50
2 stars: Prost
18 pareri

Betoniera Temp HCM 600, 1000W, 180L, coroana din fonta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

159999 lei Lei
Brand
TEMP
Out Of stock
Descriere
Descriere produs
Betoniera Temp HCM 600 cu cuva de 180L construita pentru proiectele gospodaresti si micile santiere de constructii. Creata cu un singur scop si anume sa grabeasca procesul de pregatire a betonului si sa economiseasca efort si timp. Poate fi utilizata in interior, exterior, sau ambele medii, transportata cu ajutorul rotilor montate pe piciorul inferior.

Scheletul (cadrul de sustinere) este un ansamblu de patru elementi conectati prin suruburi cu grosime ce variaza de la 8 la 9 mm prevazuti cu piulite si saibe corespunzatoare. Fiecare conectiune se executa cu ajutorul a cate o pereche de suruburi pentru intarirea sigura a cadrului intreg. Aceste piese metalice ce formeaza scheletul sunt turnate din metal de grosime de 3- 3,5 mm.

Cuva se asambleaza din doua jumatati conectate prin zece suruburi cu filet dispuse circular pe coroana dintata. Zona de contact dintre aceste jumatati este prevazuta cu garnitura din cauciuc pentru a nu se infiltra apa si a cauza oxidarea in timp. Suportul metalic (coloana) ce conecteaza cuva la restul structurii este o teava masiva de grosime de 49mm ce suporta fara probleme greutatea plinului de amestec.

Coroana dintata este din fonta, fapt care se observa clar la gaurile de conectare a jumatatilor de cuva mentionate mai sus. Sistemul de blocare a rotii ghidon se actioneaza cu piciorul fiind un mecanizm simplu, cu arc, plasata la baza piciorului frontal. Aripile de amestec din interiorul cuvei, garanteaza un proces eficient de omogenizare a cementului, nisipului si pietrisului.

Motorul se monteaza in patru suruburi pe axul cu simering. Transmisia se realizeaza prin curea. Din punct de vedere al calitatii acestuia, motorul s-a dovedit a fi o reusita remarcata de numeroase persoane DIY care au avut ocazia sa foloseasca aceasta betoniere Temp HCM 600 de 180L.

Gasiti toate detaliile tehnice in lista de mai jos.

Specificatii tehnice
Caracteristici generale

Tip produs

Betoniera

Tip alimentare

La retea

Nivel zgomot

94 db

Clasa de protectie

IP 44

Avantaje

Clasa de siguranta EN 60745
Coroana dintata din fonta
Cost redus/Productivitate inalta
Garnitura din cauciuc intre cuve
Izolatie dubla a pieselor electronice
Sistem blocare cuva actionat de picior

Material cuva

Metal

Material roti

Cauciuc

Sistem blocare cuva

La picior

Specificatii tehnice

Putere motor 1000 W

Viteza de rotatie 29.5 rot/min

Tensiune de alimentare 220 - 240 V

Capacitate 180 L

Dimensiuni

Greutate 57 kg

Diametru roti 200 mm

Diametru alimentare cuva 380 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura