Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Cumpara rapid si inteligent

Membru Bizoo de 7 ani.
2.50
2 stars: Prost
18 pareri

Pistol de vopsit Rotor RSG550

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19999 lei Lei
Brand
ROTOR POWER
Out Of stock
Descriere
Pistolul de vopsit Rotor RSG550 este un instrument util pentru cei care doresc sa vopseasca peretii, tavanul sau diverse obiecte de uz casnic. Cu o putere de 500W, acest pistol de vopsit este alimentat la reteaua electrica de 220V si este capabil sa ofere o capacitate de 800ml pentru vopsea.

Presiunea de lucru a pistolului de vopsit ROTOR RSG550 este de 0,2 bar, ceea ce ii permite sa vopseasca cu precizie si eficienta, reducand astfel pierderile de vopsea si economisind timpul de lucru. In plus, lungimea cablului de 2 metri ofera utilizatorilor o libertate de miscare suficienta pentru a lucra cu usurinta si fara a fi nevoie sa se schimbe constant priza.

Acest pistol de vopsit ROTOR RSG550 este echipat cu diverse accesorii, precum duza de pulverizare, recipientul de vopsea si tubul de alimentare a vopselei, care ii ofera utilizatorului posibilitatea de a ajusta debitul de vopsea si tipul de pulverizare, in functie de necesitatile fiecarui proiect. Aceasta face ca pistolul de vopsit ROTOR RSG550 sa fie o alegere excelenta pentru vopsirea peretilor, tavanului sau altor suprafete de uz casnic.

Caracteristici:
Putere (watti)  500 W
Tip Produs  Pistol de Vopsit
Utilizat pentru  uz casnic
Capacitate rezervor  800 ml
Tensiune de alimentare  220V
Presiune maxima in furtun  0.2 bar
Lungime cablu  2 m
Trimite mesaj
Din Gura in Gura